Hej! Välkommen till PZ klanen. Denna klanen bildades enbart för PS3 spelare is syfte att Föra samman oss gamers. Här på PZ kommer vi anordna Events, tävlingar, pristävlingar m.m . Vi välkomnar alltid förslag till olika events och förbättringar för hemsidan, ni kan antingen maila vår egen mail eller skriva i forumet. Pristävlingarna kommer inträffa en gång i månaden och man måste spela sig till vinsten i det spelet vi valt. Vinsterna går på vår egen bekostnad, alla vinster kommer komma från steam. När ni har vunnit något kommer ni bli informerade här på hemsidan. Vi kommer publicera resulten av Eventsen och tävlingarna här på hemsidan. Om det är just du som vinner en pristävling kommer ditt PSN namn vara med här på hemsidan och vi kommer be dig att skicka din mailadress till våran mail som du hittar i fliken "Info".
Hoppas du får uppleva en bra vistelse här på sidan och även i klanen.

Hälssningar John Dahlberg och Milliam Flygh

Info & Regler

Det här är Player´s Zone. Vi är en klan som fokuserar på PS3 spel, mestadels FPS-spel. Här anordnar vi olika evenegemang och tävlingar i spel till enbart PS3. Våran hemsida är just nu under upppbyggnad men och vi två jobbar med den så fort vi får tid. Precis nyss har vårt nya forum öppnat upp, som Ordförande Milliam Flygh Ordnat till sidan. Den officiella Header bilden har nu publicerats och vi är mycket stolta öbver hemsidans framgångar.

Grundare: Milliam Flygh och John Dahlberg

Maila oss på denna adress: [javascript protected email address]

Regler

§1 - Hur vi vill att du ska uppföra dig

Här på Players Zone är vi helt öppna för allmänheten, vem som helst kan registrera sig och ”kommentera/göra inlägg” så därför finns alla möjliga typer av människor med olika åsikter. För att alla ska trivas och känna sig bekväma här på sidan, så gäller det därför att visa respekt för alla och allas åsikter. ”Använd ditt sunda förnuft.” Du måste gå med på att inte posta något störande, stötande, vulgärt, hatiskt, hotande , något som anses sexuellt anspelande eller något annat material som kan tänkas bryta mot någon tillämplig lag eller regel här på hemsidan. Det är även förbjudet att missbruka funktioner och syftet med Players Zone på annat sätt än de är tänkta att användas på.

(Ämne = Tråd - Tråd = Ämne)

§2 - Innan du skriver

Kolla alltid första sidan av forumet och de två föregående innan du skriver. I många fall kan det redan finnas ett liknande ämne och då slipper du vänta och vi slipper fler inlägg med samma fråga. Vid inskickning av ett ämne eller liknande så ber vi dig att noga kolla första sidan av forumet och de två föregående. Tänk även på att alla ämnen som skapas måste ha någon form av vettigt syfte samt att syftet måste framgå relativt tydligt.

§3 - När du skriver

Tänk på ovanstående paragrafer när du skriver ett inlägg och liknande. §3.1 - Ge tråden en rubrik så man redan innan man klickar på den förstår vad den handlar om. §3.2 - Inlägget skall ha hyfsad (Det här avgör moderdatorer och kan ej överklagas) koppling och relevans till trådens ämne och forumet. §3.3 - Ifall du skapar ett nytt ämne så skall det placeras i rätt kategori (Är så fallet att du placerat det i fel kategori så kommer ämnet tas bort av moderdator så det gäller att man tänker efter vilken kategori ämnet passar bäst in i). §3.4 - Skapa aldrig samma tråd i flera kategorier. §3.5 - Du får aldrig skriva något där tanken är att göra reklam för något. §3.6 – Du får absolut inte skriva en länk som gynnar dig eller någon annan gällande pengar och liknande. (moderdatorer avgör detta och det kan inte överklagas) Konsekvenserna blir att du får permanent ban från forumet. §3.7 - Allt prat som kan refereras till att rekommendera eller uppmana någon eller flera till att göra olagliga handlingar är förbjudet. Även allt prat om droger sex och så vidare är förbjudet, använd ditt sunda förnuft (Alla moderdatorer har full rätt till att ta bort dina inlägg och trådar osv. Om de anser att det här är något som passar in här så har de full rätt att ta bort det. Åtgärden kan inte överklagas) §3.8 - Posta aldrig inlägg som inte tillför något till diskussionen (spam).

§4 - Signaturer och Avatarer

Det är ej tillåtet att kopiera eller imitera andras avatarer/signature. Modifierade versioner av andras avatarer/signaturer är ej heller tillåtna. §4.1 - Avatarer (bilden vid inlägg man skriver) får ej vara animerade (rörliga). §4.2 - Länkar är inte tillåtna i signaturen.

§5 – Användares tillhörigheter och identiter

Varje person får endast ha en användare. Vid registrering samt vid inställning av kön och ålder så skall korrekta uppgifter uppges. Om den här informationen på något vis kommer fram till en moderdator eller ledningen resulterar det permanent ban. Vid avstängning/radering av en användare så blir alla användarens tillhörigheter låsta och/eller raderade. Tillhörigheter kan vara inlägg, signatur, avatar osv. Det är även strängt förbjudet att röja en annan användares identitet på Fuska på något som helst vis eller att sammankoppla användarens eventuella konton publikt.

§6- Vad händer med mina uppgifter Vi kommer aldrig att lämna ut personlig information till 3:e part utan ditt samtycke. Gör du dock något brottsligt och vi får en förfrågan från en myndighet så kommer vi att lämna ut begärd information.


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.